Pui și orez Bombay

Pui și orez Bombay
Puiul și orezul Bombay este un fel principal fără gluten . Pentru 1,5 dolari per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 577 de calorii , 26 g de proteine și 21 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane. 71 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de orez, sare, pudră de curry și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 56% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum cartofi Bombay , salată Bombay și orez prăjit cu conopidă, orez brun și legume .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o tavă de copt de 23x33 cm, amestecați orezul, fructele, ceapa, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Turnați apă. Aranjați bucățile de pui peste amestecul de orez. Într-un bol mic, amestecați untul, pudra de curry și boiaua de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Ungeți bucățile de pui cu amestecul de unt. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când sucul de pui iese limpede și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista