Pui și Cavatelli
Pui și Cavatelli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 556 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cavatelli, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Încercați Cavatelli Cu Pui Și Roșii, Supă De Pui Și Cavatelli, și Cavatelli cu cârnați de pui și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți bulionul, frunza de dafin, ceapa, țelina și morcovii la foc mic. Se fierbe timp de 5 minute.
Adăugați Salvia, sarea, piperul și pieptul de pui și fierbeți, parțial acoperite, până când tocmai ați terminat, aproximativ 25 de minute. Întoarceți pieptul de pui de câteva ori în timpul gătitului.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți cavatelli până când tocmai ați terminat, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mic, amestecați untul și făina împreună pentru a forma o pastă.
Scoateți frunza de dafin din oală, împingeți puiul în lateral și apoi bateți amestecul de unt în lichid. Se fierbe până se îngroașă, 1 până la 2 minute. Se amestecă cavatelli gătite și se fierbe până se încălzește.
Paste congelate:: mai multe mărci de cavatelli congelați, tăiței cu ou plat și gnocchi sunt disponibile în supermarketuri. Spre deosebire de pastele uscate, aceste produse au o mestecare atrăgătoare, pe care o găsim exact cu acest tip de tocană cochetă. Gătiti pastele congelate separat conform instrucțiunilor pachetului, scurgeți, apoi amestecați în oală cu puiul.
Recomandare de vin: deoarece acest fel de mâncare nu are arome îndrăznețe sau asertive pentru a concura cu vinul, opțiunile sunt nelimitate: roșu sau alb, cu aromă completă sau cu corp ușor. Trei alegeri bune ar fi un merlot sau un chardonnay din California sau un Meursault (fabricat și din chardonnay) din Franța.