Pui și cartofi cu vinetă de muștar
Pui și cartofi cu Vinaigrette de muștar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 521 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, muștar dijon, carne de la 1 pui rotisor și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui și cartofi cu vinetă de muștar, Cartofi roșii prăjiți cu vinetă de muștar, și Salată de păstrăv afumat cu cartofi la grătar și vinetă de muștar-mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și 1 lingură de sare într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se scurge și se lasă deoparte.
Așezați puiul într-un castron mare și lăsați-l deoparte. Folosind un tel, combinați muștarul, oțetul, usturoiul și mierea într-un castron mediu.
Adăugați sarea rămasă și piperul. În timp ce bateți, adăugați treptat uleiul într-un flux subțire și constant până când se formează o vinaigretă de grosime medie. Înjumătățiți cartofii și combinați cu puiul.
Adăugați caperele și vinaigreta, aruncând ușor cu amestecul de pui. Îndoiți năsturelul chiar înainte de servire.