Pui în sos cremos de tigaie
Puiul în sos cremos de tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 271 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei, făină, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt O tigaie de pui cremos și orez, Pui Salsa Verde Cremos Cu O Singură Tigaie, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pui; gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte (165 grade F).
Scoateți puiul din tigaie, rezervând picături în tigaie. Acoperiți puiul pentru a se încălzi.
Adăugați bulion în tigaie; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați cremă de brânză; gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand crema de branza se topeste si sosul incepe sa se ingroase, amestecand continuu cu telul de sarma.
Întoarceți puiul în tigaie; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale puiului cu sos. Gatiti 2 minute sau pana cand puiul este incalzit.