Pui slab dulce și acru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul slab dulce și acru. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 375 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de orez, ulei de măsline, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui slab de nucă de cocos cu sos dulce Thailandez, Pui dulce și acru, și Pui dulce și acru.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare; gătiți și amestecați 4 până la 5 minute sau până când puiul nu mai este roz în centru.
În aceeași tigaie, gătiți ardeii grași și ceapa la foc mediu-mare 3 până la 5 minute, amestecând frecvent, până când legumele sunt crocante-fragede. Întoarceți puiul în tigaie.
Într-un castron mic, amestecați bulionul, lichidul de ananas rezervat, oțetul, zahărul brun, amidonul de porumb și fulgii de ardei roșu zdrobiți; se amestecă în amestecul de pui.
Adăugați ananas; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; gatiti neacoperit, amestecand frecvent, pana cand sosul este ingrosat si bulbuc.