Pui Rapid Teriyaki

Pui Rapid Teriyaki
Rețeta rapidă de pui Teriyaki este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Un amestec de flori de broccoli, piept de pui, orez instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Boluri Rapide De Orez Cu Pui Teriyaki, Card Rapid De Boluri De Orez Cu Pui Teriyaki, și Teriyaki ușor și rapid de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți pansamentul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pui; gatiti si amestecati 5 pana la 7 min. sau până când se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Adăugați apă, sos teriyaki și praf de usturoi; se amestecă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
ApăApă
4
Se amestecă broccoli și orez; acoperi. Gatiti la foc mic 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
OrezOrez
5
Se ia de pe foc.
6
Lăsați să stea, acoperit, 5 min. Puf cu furculiță.

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista