Pui Rapid Teriyaki
Rețeta rapidă de pui Teriyaki este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Un amestec de flori de broccoli, piept de pui, orez instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Boluri Rapide De Orez Cu Pui Teriyaki, Card Rapid De Boluri De Orez Cu Pui Teriyaki, și Teriyaki ușor și rapid de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți pansamentul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti si amestecati 5 pana la 7 min. sau până când se termină.
Adăugați apă, sos teriyaki și praf de usturoi; se amestecă. Aduceți la fierbere.
Se amestecă broccoli și orez; acoperi. Gatiti la foc mic 5 min.
Lăsați să stea, acoperit, 5 min. Puf cu furculiță.