Pui prăjit cu umplutură de orez sălbatic
Friptura de pui cu umplutură de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 873 calorii, 57G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Cap la magazin și ridica prăjire pui, piper, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gâscă Prăjită Cu Umplutură De Orez Sălbatic-Castan, Pui prăjit cu umplutură de orez, și Pui Prăjit Cu Unt Cu Umplutură De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți o cratiță antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 4 minute.
Adăugați orez și usturoi în tigaie; sotati 1 minut.
Adăugați apă în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este aproape fraged. Se amestecă smochinele, nucile și 1/4 linguriță de sare.
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul din pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe sâni și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, unt și ingredientele rămase într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită și peste sâni și copane. Amestec de orez în cavitatea de pui. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un suport acoperit cu spray de gătit; așezați raftul într-o tigaie.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 și coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 15 minute.
Îndepărtați pielea de la pui; aruncați. Tăiați puiul și serviți cu umplutură.