Pui prăjit cu lămâie și usturoi
Lămâie și usturoi friptură de pui este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1292 calorii, 81G de proteine, și 93G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.47 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 132 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați Pui prăjit cu lămâie și usturoi, Pui prăjit cu lămâie și usturoi, și Pui prăjit cu usturoi, lămâie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Scoateți mănușile de pui. Clătiți puiul în interior și în exterior.
Îndepărtați excesul de grăsime și resturile de pene și uscați exteriorul.
Așezați puiul într-o tigaie mare. Sare și piper din belșug interiorul puiului. Umpleți cavitatea cu cimbru, rezervând suficient cimbru pentru a garnisi vasul de pui, 1 lămâie, înjumătățită și 2 jumătăți de usturoi.
Ungeți exteriorul puiului cu untul și presărați din nou cu sare și piper. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub corpul puiului.
Tăiați 2 lămâi în sferturi și împrăștiați sferturile și usturoiul rămas în jurul puiului.
Așezați feliile de slănină peste pui pentru a acoperi.
Prăjiți puiul timp de 1 oră.
Scoateți feliile de slănină din vârful puiului și dați deoparte. Continuați să prăjiți puiul încă 1/2 oră sau până când sucurile se limpezesc când tăiați între picior și coapsă.
Scoateți pe un platou și acoperiți cu folie de aluminiu în timp ce pregătiți sosul.
Îndepărtați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din fundul tigaiei.
Adăugați vinul și bulionul de pui și aduceți-l la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute sau până când este redus la jumătate.
Feliați puiul pe un platou.
Încingeți platoul de pui cu feliile de slănină, usturoiul prăjit, cimbru rezervat și 1 lămâie, feliate.