Pui Prăjit Cu Lămâie
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul prăjit cu lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 462 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper crăpat, căței de usturoi, pui prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui prăjit cu lămâie și ierburi, Pui prăjit cu lămâie și ierburi, și Pui Prăjit Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Cojiți și tăiați lămâile, rezervând cojile.
Combinați secțiunile de lămâie, oregano și următoarele 5 ingrediente (oregano prin usturoi) într-un castron și amestecați cu o furculiță.
Scufundați partea superioară și inferioară a unui vas de gătit cu lut de 2 litri în apă timp de 10 minute. Goliți oala și scurgeți bine.
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de lămâie sub și peste pielea slăbită. Legați capetele picioarelor împreună cu cablul.
Așezați coaja de lămâie în cavitatea corpului.
Așezați puiul, pieptul în sus, în fundul vasului de lut și acoperiți cu partea superioară a vasului de lut.
Așezați vasul de lut în cuptorul rece și setați la 45
Coaceți puiul timp de 50 de minute și scoateți partea superioară. (Puiul se face atunci când un termometru pentru carne înregistrează 180.)
Preîncălziți broilerul. (Nu mișcați suportul cuptorului.)
Puneți puiul în oală la cuptor și fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți cu grijă vasul de lut din cuptor.
Scoateți puiul din oala de lut. Acoperiți puiul ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.