Pui Prăjit Cu Lămâie

Pui Prăjit Cu Lămâie
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul prăjit cu lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 462 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper crăpat, căței de usturoi, pui prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui prăjit cu lămâie și ierburi, Pui prăjit cu lămâie și ierburi, și Pui Prăjit Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Cojiți și tăiați lămâile, rezervând cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
2
Combinați secțiunile de lămâie, oregano și următoarele 5 ingrediente (oregano prin usturoi) într-un castron și amestecați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scufundați partea superioară și inferioară a unui vas de gătit cu lut de 2 litri în apă timp de 10 minute. Goliți oala și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de lămâie sub și peste pielea slăbită. Legați capetele picioarelor împreună cu cablul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
CarneCarne
LămâieLămâie
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Așezați coaja de lămâie în cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
6
Așezați puiul, pieptul în sus, în fundul vasului de lut și acoperiți cu partea superioară a vasului de lut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Așezați vasul de lut în cuptorul rece și setați la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Coaceți puiul timp de 50 de minute și scoateți partea superioară. (Puiul se face atunci când un termometru pentru carne înregistrează 180.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Preîncălziți broilerul. (Nu mișcați suportul cuptorului.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Puneți puiul în oală la cuptor și fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Scoateți cu grijă vasul de lut din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
12
Scoateți puiul din oala de lut. Acoperiți puiul ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista