Pui Picant De Var Cu Orez În Stil Spaniol
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă 51 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pui de var picant cu orez în stil spaniol ar putea fi un excelent fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, chimen măcinat, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pui în stil spaniol cu orez șofran (arroz con Pollo), Pui spaniol cu orez picant de lămâie, și Carne de vită și orez în stil spaniol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o pungă de plastic grea, cu fermoar; turnați suc de lămâie peste pui. Sigilați punga și agitați până când puiul este bine acoperit. Marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Combinați chimenul, pudra de chili și ardeiul roșu într-un bol mic.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Presărați puiul cu amestec de chimen.
Suport pentru haine de tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Așezați puiul, cu pielea în jos, pe raft; se fierbe 8 inci de la căldură 25 de minute. Întoarceți puiul și fierbeți încă 15 minute sau până când ați terminat.
Se servește cu orez în stil spaniol.