Pui Parmigiana la cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, Parmigiana de pui la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 327 de calorii , 30 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită pesmet, brânză mozzarella parțial degresată, sos pentru salată și amestec de sos de spaghete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , ceea ce este bun. Rețete similare sunt Parmigiana de pui cu avocado , Pollan alla Parmigiana: Parmezan de pui și Parmigiana de vinete clasică (mai ușoară) .
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați primele patru ingrediente. Înmuiați puiul în sos pentru salată, apoi ungeți-l cu amestecul de pesmet.
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 35-40 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Stropiți cu sosuri de spaghete și stropiți cu brânză mozzarella.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.