Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, Parmigiana de pui la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 327 de calorii , 30 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită pesmet, brânză mozzarella parțial degresată, sos pentru salată și amestec de sos de spaghete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , ceea ce este bun. Rețete similare sunt Parmigiana de pui cu avocado , Pollan alla Parmigiana: Parmezan de pui și Parmigiana de vinete clasică (mai ușoară) .
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, combinați primele patru ingrediente. Înmuiați puiul în sos pentru salată, apoi ungeți-l cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 35-40 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Stropiți cu sosuri de spaghete și stropiți cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
5
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.