Pui Parmigiana

Pui Parmigiana
Puiul Parmigiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1164 de calorii , 70 g de proteine și 52 g de grăsime fiecare. Pentru 6,84 USD per porție , această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 111 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână piept de pui, frunze de pătrunjel, ardei iute cubano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 97% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana și Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal Sau Ulei De Măsline PurUlei Vegetal Sau Ulei De Măsline Pur
3
Asezonați puiul pe ambele părți cu sare și piper. Puneți fiecare piept în făină și îndepărtați excesul, apoi înmuiați în ou și lăsați excesul să se scurgă, apoi treceți pe ambele părți în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
4
Împărțiți uleiul în 2 tigăi mari și încălziți la foc mare până aproape că afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adaugati 2 piepti de pui in fiecare tigaie si gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați pe o foaie de copt și acoperiți fiecare piept cu puțin sos de roșii, câteva felii de mozzarella, sare și piper și o lingură de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți la cuptor până când puiul este gătit și brânza este topită, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se scoate din cuptor si se orneaza cu frunze de busuioc sau patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Încinge ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
11
Adăugați roșiile făcute piure cu sucul lor, roșiile zdrobite, pasta de roșii, 1 cană de apă, dafin, pătrunjel, ardei cubanez și aduceți la fiert. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper. Reduceți focul și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Vinul Barbera

Pui parmezan poate fi combinat cu Chianti, Montepulciano și Vin Barbera. Când puiul este combinat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-american, am mers pe vinuri italiene. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista