Pui Lipicios De Nucă De Cocos

Pui Lipicios De Nucă De Cocos
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul lipicios de nucă de cocos ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, fulgi de chili, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Pui Lipicios De Nucă De Cocos, și Pui Lipicios De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți puiul: clătiți puiul și uscați-l. Trageți coapsele deschise și așezați-le într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1
Se coace într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 20 până la 30 de minute; sau saut coapsele la foc mediu mare până când sunt fierte.Pregătiți glazura: în timp ce puiul gătește, combinați oțetul de orez prin ardeiul roșu zdrobit într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se fierbe până când amestecul se reduce la aproximativ 1/3 până la 1/2 cană, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Oțet De OrezOțet De Orez
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1
Se toarnă glazura de chili peste pui și se presară cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2
Serviți peste un pat de orez brun sau quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista