Pui La Grătar În Stil Tandoori

Puiul la grătar în stil Tandoori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de unt, iaurt cu lapte integral, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tobe De Pui În Stil Tandoori La Grătar, Pui la grătar în stil Tandoori și mango cu orez de iasomie Mango, și Pui la grătar în stil Tandoori și mango cu orez de iasomie Mango.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană de iaurt și următoarele 10 ingrediente în procesor până se omogenizează.
Se transferă într-un castron mare.
Se amestecă restul de 1 cană de iaurt.
Adăugați pui și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Puneți puiul acoperit cu marinată pe grătar. Pui la grătar până când este gătit, ocazional ungerea cu unt durează 2 minute, aproximativ 12 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe platou. Se acoperă cu ceapă și coriandru și se servește.