Pui La Grătar Cu Lămâie-Usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu lămâie-usturoi. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 261 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui De Usturoi Cu Lămâie La Grătar, Pui De Lămâie La Grătar Cu Pâine Cu Usturoi, și Pui la grătar cu lămâie, usturoi și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul sub apă rece și uscați-l. Slăbiți pielea de pui introducând degetele sub piele și împingând ușor degetele între piele și carne.
Aruncați usturoiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați până se toacă.
Adăugați pătrunjel și următoarele 4 ingrediente; procesați până se toacă fin. Frecați amestecul de pătrunjel peste pui sub pielea slăbită. Înveliți puiul cu spray de gătit.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit.
Așezați puiul pe grătar; acoperiți și grătiți 30 de minute sau până când puiul este gata, întorcându-se ocazional.
Îndepărtați pielea înainte de servire.