Pui la gratar cu glazura Sriracha
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu glazură Sriracha. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 825 calorii, 47G de proteine, și 52G de grăsime per portie. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sriracha, sferturi de picior de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui La Grătar Sriracha, Pui La Gratar Sriracha Gratar, și Maple Miere Sriracha Pui La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect. Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți o parte la medie-mare și lăsați o parte fără căldură. Dacă utilizați un grătar de cărbune, aranjați cărbuni fierbinți pe ambele părți ale grătarului de cărbune, lăsând un spațiu gol în mijloc.
Combinați gemul de mango, arpagicul, oțetul și Sriracha, amestecând până la neted. Rezervați 1/4 cană amestec de mango; deoparte.
Ungeți uleiul uniform peste pui.
Presărați puiul cu sare și piper.
Îndepărtați cu grijă grătarul.
Așezați o tigaie de folie de aluminiu de unică folosință pe partea neîncălzită a grătarului. Întoarceți cu grijă grătarul la grătar.
Puneți puiul pe grătar peste partea neîncălzită.
Ungeți puiul cu aproximativ 2 linguri de amestec de mango rămas. Închideți capacul; grătați 90 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 165, întorcând puiul și perindând cu aproximativ 2 linguri amestec de mango la fiecare 20 de minute.
Transferați puiul într-un platou.
Stropiți puiul cu amestec de mango rezervat de 1/4 cană.
Notă de vin: aromele de fructe tropicale și căldura picantă ale acestui fel de mâncare sunt ideale pentru gewrztraminer, un strugure popular din Germania și Franța. Aromele de mango și caise ale Hugel gewrztraminer extrem de aromate 2006 (2 USD
ecou cele ale glazurii, în timp ce un caracter ușor dulce de nuci de lychee ajută la echilibrarea căldurii. Jeffery Lindenmuth