Pui Hoisin în salată crocantă
Puiul Hoisin în salată crocantă ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, coriandru, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca sos. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Hoisin în frunze de salată, Pui Hoisin la grătar în căni de salată, și Salată mixtă cu vinaigretă Hoisin și pui Panko crocant.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați sherry și făină de porumb cu un lichid neted.
Adăugați sosurile de soia și hoisin, zahărul și bulionul. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare, aruncați usturoiul și albușurile cepei de primăvară și amestecați prăjirea timp de 2-3 minute. Sfat în pui și se amestecă se prăjește la foc mare până când se colorează, folosind partea din spate a unei linguri pentru a rupe orice bucăți mari. Sfat în castane de apă și se amestecă prăji pentru încă 1-2 minute.
Împingeți amestecul de pui pe o parte a wok-ului.
Se toarnă amestecul de sherry în partea goală și se amestecă timp de 1-2 minute până se bulează și se îngroașă.
Combinați bine, apoi lăsați să fiarbă timp de 5-10 minute. Condimentați și amestecați ceapa verde de primăvară și coriandrul.
Așezați frunzele de salată pe farfurii de servire, lingurați amestecul cald fără a umple excesiv și împrăștiați cu ceapa de primăvară mărunțită. Sugerați oaspeților dvs. să rostogolească salata în jurul umpluturii pentru a face o formă ușor de mâncat ca mâncare pentru degete.
Pregătiți-vă înainte; puteți găti umplutura cu o zi înainte, lăsați-o să se răcească și păstrați-o într-un recipient de plastic la frigider peste noapte. Reîncălziți-l bine timp de 5-10 minute până când este fierbinte, amestecând tot timpul și adăugând un strop de apă fierbinte dacă este prea uscat.