Pui Glazurat Cu Piersici
Puiul glazurat cu piersici necesită aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 264 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână conserve de piersici, piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Încercați Pui glazurat cu piersici cu Bulgur împânzit cu piersici, Quesadillas de pui glazurat cu miere cu guacamol de piersici, și Șuncă Glazurată Cu Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei și puneți-l la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați pui și sotati 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul; puneți deoparte și păstrați la cald.
Reduceți căldura la minim; adăugați conserve și restul de 3 ingrediente. Gatiti, amestecand continuu, pana cand conservele se topesc si ceapa este frageda. Lingura păstrează amestecul peste pui.