Pui Glazurat Cu Piersici

Pui Glazurat Cu Piersici
Puiul glazurat cu piersici necesită aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 264 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână conserve de piersici, piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Încercați Pui glazurat cu piersici cu Bulgur împânzit cu piersici, Quesadillas de pui glazurat cu miere cu guacamol de piersici, și Șuncă Glazurată Cu Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei și puneți-l la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pui și sotati 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Scoateți puiul; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Reduceți căldura la minim; adăugați conserve și restul de 3 ingrediente. Gatiti, amestecand continuu, pana cand conservele se topesc si ceapa este frageda. Lingura păstrează amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista