Pui fript cu piersici balsamice
Puiul fript cu piersici balsamice este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1028 calorii, 76g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, șalotă, pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Balsamic La Grătar Cu Piersici, Salată de pui la grătar cu porumb, piersici, brânză albastră și sirop Balsamic-miere, și Salată de pui prăjită cu piersici, brânză de capră și nuci pecan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie. Frecați puiul cu 1 lingură de ulei și condimentați cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper.
Așezați într-o tigaie sau un vas de copt. Într-un castron mic, combinați piersicile, șalotele, oțetul, cimbru și uleiul rămas, sarea și piperul. Împrăștiați amestecul de piersici în jurul puiului. Prăjiți până când puiul este gătit și o coapsă înregistrează 180 F pe un termometru pentru carne, aproximativ 1 oră, 10 minute.
Lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta.
Se servește cu piersicile și sosul de tigaie.Bacsis: dacă nu găsiți piersici proaspete, înlocuiți o pungă de 16 uncii de piersici congelate dezghețate. Împărțiți, mai degrabă decât înjumătățiți, șalotele și adăugați amestecul de șalotă-piersică în tigaie după ce puiul a fost la cuptor timp de 30 de minute.