Puiul de usturoi umed ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Încercați Pui La Cuptor Umed, Pui Umed Cu Lămâie, și Carne De Pui Incredibil De Umedă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, combinați untul, usturoiul, pudra de usturoi și sarea, dacă doriți. Într-un alt castron, combinați pesmet, brânzeturi și piper. Înmuiați puiul în amestec de unt, apoi acoperiți cu amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Pesmet
Pui întreg
Unt
Usturoi
Piper
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Loc într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.