Yukari Shiso Sare Yaki Onigiri

Yukari Shiso Sare Yaki Onigiri
Yukari Shiso sare Yaki Onigiri necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 18 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Yaki Udon, Yaki Udon, și Yaki Udon.

Instrucțiuni

1
Amestecați ușor orezul și sarea yukari shiso într-un castron. Formați-vă în onigiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Preîncălziți un grătar la mediu. Grătiți onigiri timp de aproximativ 8 minute, întorcându-se de două ori. Grătiți și marginile triunghiului onigiri, aproximativ 20 de secunde pe margine. Onigiri va avea o crustă crocantă, caramelizată când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Serviți imediat.
4
Retipărit cu permisiunea grătarului japonez: de la Yakitori clasici la friptură, fructe de mare și legume de Tadashi Ono & Harris Salat. Copyright 2011 de Tadashi Ono și Harris Salat; fotografii alimentare copyright 2011 de Todd Coleman. Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
VerziiVerzii
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
adaugă note notele mele
6
editează notele mele
7
făcut
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista