Mousse de arici de mare cu vinetă de ghimbir

Mousse de arici de mare cu vinetă de ghimbir
Această rețetă servește 6. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, garnisiți: arpagic și castraveți, gelatină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sean Urchin Ceviche, Tagliatelle De Tarhon Cu Unt De Arici Sean, și Paste zburătoare Sean Urchin cu icre de pește și arpagic din ' The Catch.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatina peste bulion într-o cratiță mică și lăsați să stea 1 minut să se înmoaie, apoi gătiți la foc moderat, amestecând, până se dizolvă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Forțați uni printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, răzuind ocazional fundul sitei.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Bateți gălbenușul, sarea, sucul de lămâie și cayenne, apoi adăugați amestecul de bulion, șoptind. Reveniți în cratiță și gătiți la foc moderat mic, amestecând continuu, până când înregistrează 170 km f pe termometru, 2 până la 3 minute. (Nu lăsați să fiarbă sau oul se va coagula.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
BulionBulion
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Transferați amestecul într-un castron așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când amestecul este rece și consistența albușurilor crude, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
6
Bateți crema cu un mixer electric până când ține doar vârfuri moi, apoi pliați crema în amestecul uni ușor, dar bine. Se răcește, acoperit, până se fixează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
1
Apăsați puternic pe ghimbir într-o sită mică cu ochiuri fine, așezată peste un castron mic, pentru a extrage 1 linguriță de suc (aruncați solidele), apoi amestecați sucul de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
GhimbirGhimbir
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Puneți 1/4 cană de mousse pe fiecare din cele 6 farfurii, apoi stropiți cu puțină vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1
* Mousse poate fi răcit până la 1 zi.* Vinaigreta de ghimbir poate fi făcută cu 6 ore înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
GhimbirGhimbir
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista