Pui de grătar în stil asiatic de Est (sau grătar)

Pui de grătar în stil asiatic de Est (sau grătar)
Puiul de grătar în stil est-asiatic (sau Broil) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 154 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ardei iute zdrobit, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Benzi De Porc Din Asia De Est, Benzi De Porc Din Asia De Est, și Miel Prăjit În Stil London Broil.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista