Pui Cubanez La Grătar Cu Salsa Fresca

Pui Cubanez La Grătar Cu Salsa Fresca
Reteta Pui cubanez La gratar cu Salsa Frescan este gata în aproximativ 31 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.89 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 290 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la mccormick.com are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână jicama, boia de ardei gourmet, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma grapefruitul, puteți urma acest fel principal cu Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Creveți marinați la grătar cu Salsa Fresca, Tacos De Pui + Salsa Fresca, și Salsa Fresca / Salsa Mexicana (Pico De Gallo) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateNormal
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista