Pui cu sos de mere, ceapă și cidru
Puiul cu sos de mere, ceapă și cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 448 calorii, 51G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper kosher, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Supă de ceapă cu cidru de mere, Supă De Ceapă Franceză De Cidru De Mere, și Bacon, mere și cidru-pizza cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper și dragă în făină, scuturând excesul.
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie.
Așezați puiul în tigaie cu fața netedă în jos și gătiți până la auriu, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se transferă într-un vas de copt și se coace până se gătește, aproximativ 8 minute.
Între timp, adăugați ceapa și mărul în tigaie, împreună cu 1 lingură de ulei, dacă tigaia este uscată și creșteți focul la mare. Gatiti, aruncand, pana cand ceapa s-a ofilit usor si marul este maro auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați oțetul și folosiți o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite din tigaie.
Lăsați amestecul să fiarbă până când oțetul devine siropos, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul de pui și reveniți la fierbere. Gatiti pana cand bulionul se reduce la jumatate.
Se scoate de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se bate în unt.
Scoateți puiul din cuptor; adăugați orice sucuri colectate în sos. Împărțiți puiul între patru farfurii și lingurați mărul, ceapa și sosul de tigaie peste fiecare bucată.
Se presară cu pătrunjelul.
Fotografie de Antonis Achiellos