Grădina binelui și a răului Bulgogi

Grădina binelui și a răului Bulgogi
Grădina binelui și a răului Bulgogi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 303 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare coreeană. Un amestec de orez cu bob scurt, ulei de canolan, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi), Atingerea răului, și Non-Rău Turc Încântare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfășurați filetul de porc în folie de plastic și puneți-l la congelator până când este ferm, dar nu înghețat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Îndepărtați plasticul și feliați foarte subțire.
3
Într-un castron mediu nemetalic, amestecați împreună sare condimentată, sos de soia și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați felii de porc și lăsați la marinat 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
5
Încălziți o tigaie mare la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ulei și gătiți carnea de porc până la fiert, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Scoateți pe un platou cu căni de orez și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Într-un castron mic amestecați împreună ceapa, oțetul de vin de orez și fulgii de chili. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
În mod de asamblare, așezați în boluri separate pe un platou, marinada de ceapă, usturoiul feliat, jalepeno feliat, sosul Sriracha, pasta miso și varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
MisoMiso
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Pentru a servi, așezați pe o frunză de salată, 1/2 linguriță de sriracha, 1/2 linguriță pastă miso, 3 bucăți de carne de porc, 3 linguri de orez, 2 felii de usturoi și jalapeno, 2 linguri de varză și 1 linguriță de ceapă verde cu oțet de vin de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Frunze De SalatăFrunze De Salată
MisoMiso
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
SrirachaSriracha
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
11
Rostogolește-te. Repetați cu frunzele de salată rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateExpert
Gata În52 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista