Pui cu salsa de grădină pentru doi

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, Pui cu salsa de grădină pentru doi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 247 de calorii . Această rețetă servește 2 și costă 1,8 USD per porție. Un amestec de jumătăți de piept de pui, brânză pepper jack, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal mexican. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este destul de bun. Pâine prăjită cu avocado cu ceapă dulce caramelizată, roșii struguri, arpagic proaspăt de grădină și flori de arpagic , lasagna de grădină la tigaie ușoară și ardei roșu copt de grădină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, uleiul, usturoiul sarea și piperul. Pune deoparte 3 linguri.
Turnați amestecul de suc de lămâie rămas într-o pungă de plastic resigilabilă; adauga pui. Sigilați și întoarceți pentru a acoperi; se lasa la temperatura camerei 10 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați porumbul, roșia, ardeiul, ceapa verde, chimenul și 2 linguri de amestec de suc de lime rezervat. Acoperiți și dați la frigider.
Scurgeți și aruncați marinata de pui. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la căldură timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne arată 170°, ungeți de două ori cu amestecul de suc de lămâie rămas.
Acoperiți cu brânză; la grătar sau la grătar încă 1-2 minute sau până când brânza se topește.