Pui cu brânză Parmigiana
Cheesy Chicken Parmigiana necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 481 de calorii , 39 g de proteine și 26 g de grăsimi . Pentru 2,67 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 2. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, ou, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 69% . Acest scor este solid. Rețete similare includ Parmigiana de pui cu avocado , Pollan alla Parmigiana: Parmezan de pui și Parmigiana de vinete clasică (mai ușoară) .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați sosul de roșii, condimentele italiene și pudra de usturoi. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Între timp, într-un castron puțin adânc, bate ușor oul. Într-un alt bol puțin adânc, combinați pesmetul și parmezanul. Înmuiați puiul în ou, apoi acoperiți cu amestecul de pesmet.
Într-o tigaie mare, gătiți puiul în ulei la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne arată 170°. Acoperiți cu brânză mozzarella. Acoperiți și gătiți încă 3-4 minute sau până când brânza se topește.
Se serveste cu sos de rosii.