Pui Condimentat Cu Miere Cu Scândură De Cedru

Pui Condimentat Cu Miere Cu Scândură De Cedru
Puiul condimentat cu miere de cedru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, scorțișoară măcinată, muștar gri poupon dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați File De Somon Proaspăt Tăiat Cu Cedru Cu Gust De Afine Condimentat, Pui Mediteranean Cu Scândură De Cedru, și Creveți cu scânduri de cedru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scufundați scândurile de cedru în apă, așezând greutatea deasupra fiecărei scânduri pentru a o menține scufundată. Înmuiați 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți scândurile din apă; periați vârfurile scândurilor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
4
Așezați 2 piept de pui pe fiecare scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
5
Așezați pe grătarul grătarului; acoperiți cu capac.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Grătar 30 min. Între timp, amestecați ingredientele rămase până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Rezervați 1/2 cană amestec de pansament pentru a servi cu puiul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
8
Periați puiul uniform cu jumătate din amestecul de pansament rămas. Grătar 30 până la 45 min. sau până când puiul este gata (165F), periat ocazional cu amestecul de pansament rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Scoateți puiul de pe grătar; aruncați scândurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Scoateți și aruncați oasele de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Tăiați fiecare sân în jumătate.
12
Se servește cu amestecul de pansament rezervat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista