Pufuri Magice De Marshmallow

Pufuri Magice De Marshmallow
Pufurile magice de Marshmallow ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 16. 67 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, rulouri de semilună, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Magic Marshmallow Crescent Puffs, Magic Marshmallow Crescent Puffs, și Magic Marshmallow Puff pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Separați aluatul în 16 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Într-un castron mic, combinați zahărul, făina și scorțișoara. Înmuiați 1 marshmallow în unt, rulați în amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați marshmallow pe capătul larg al triunghiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
5
Roll-up, începând de la capătul larg al triunghiului și de rulare la punctul opus. Acoperiți complet marshmallow cu aluat; strângeți ferm marginile pentru a sigila. Înmuiați un capăt în untul rămas; așezați untul cu fața în sus într-o cană de brioșă ungreasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
UntUnt
AluatAluat
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți imediat din cupele de brioșă; se răcește pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
8
Stropiți glazura peste prăjiturile calde și presărați cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
NuciNuci
9
Pentru a face glazura: într-un castron mic, amestecați zahărul cofetarilor, vanilia și laptele suficient pentru consistența dorită. Utilizați imediat pentru a stropi peste rulouri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista