Pudră De Creveți

Pudră De Creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chowder de creveți. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare și piper, suc de scoici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pudră De Creveți Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Trei Pot Creveți Chowder, și Pudră De Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, ulei cald la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Se presara faina peste legume si saut timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se amestecă cartofii, sucul de scoică, bulionul și 2 căni de apă. Aduceți doar la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
CartofiCartofi
BulionBulion
ApăApă
5
Se amestecă jumătate și jumătate și creveți și se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista