Ensenada Homar Thermidor

Ensenada Homar Thermidor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ensenada homar Thermidor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 683 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,85 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, tarhon, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar Thermidor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați sarea, ceapa, frunza de dafin, boabele de piper, lămâia și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
3
Lăsați să fiarbă pentru a infuza apa, aproximativ 5 minute, apoi adăugați homarul și gătiți timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Scoateți homarul din apă și puneți-l într-un castron cu apă cu gheață. Când se răcește, scoateți picioarele și lăsați-le deoparte. Începând din centrul fiecărui homar, tăiați pe jumătate pe lungime de-a lungul spatelui și curățați tomalley, adăugând în bol cu picioarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Scoateți carnea de coadă și gheare și tocați aproximativ. Salvați picioarele, cojile ghearelor și tomalley pentru un alt scop, cum ar fi stocul. Clătiți cojile pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Într-o tigaie medie de sote, adăugați untul, uleiul și chorizo și gătiți timp de 5 până la 6 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se adaugă ardeiul gras roșu și usturoiul și se sotează până când usturoiul este fiert, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9
Adăugați făina și gătiți până când roux este de culoare blondă, încă 3 până la 4 minute. Se amestecă încet laptele și se gătește până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
10
Adăugați vinul alb, tarhonul, Dijonul, piperul, sucul de lămâie și 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
11
Se ia de pe foc.
12
Combinați carnea de homar și sosul și umpleți cojile de homar curățate cu amestecul. Se acoperă cu panko și parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Așezați pe o foaie de copt și gătiți până se rumenesc, 8 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBol cu gheață și apă rece, suficient de mare pentru a se potrivi homarilorBol cu gheață și apă rece, suficient de mare pentru a se potrivi homarilor1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo MexicanChorizo Mexican2(poate fi sau trece)Muștar DijonMuștar Dijon596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăinăfăină2(poate fi sau trece)tarhon proaspăt tocat aproximativtarhon proaspăt tocat aproximativ2(iarnă)usturoi tocat aproximativusturoi tocat aproximativ596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricuișoare de usturoi decojitecuișoare de usturoi decojite2(iarnă)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1lămâie, tăiată longitudinallămâie, tăiată longitudinal1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)suc de lămâie, proaspăt storssuc de lămâie, proaspăt stors3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos1ceapă, decojită și tăiatăceapă, decojită și tăiată2(iarnă)pesmet pankopesmet panko596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan rasparmezan ras1(poate fi sau trece)piper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat2(iarnă)ardei gras roșu tăiat cubulețe, tăiat cubulețe de 1/4 inchardei gras roșu tăiat cubulețe, tăiat cubulețe de 1/4 inch2(iarnă)unt nesăratunt nesărat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).907Nuci de orice fel (tocate)homari întregi proaspețihomari întregi proaspeți

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Louis Michel et Fils Chablis Butteaux Premier Cru Vieilles Vignes cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis Butteaux Premier Cru Vieilles Vignes
Domaine Louis Michel et Fils Chablis Butteaux Premier Cru Vieilles Vignes
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista