Prăjită Ziua Recunostintei Turcia
Prăjită Ziua Recunostintei Turcia este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 633 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți rozmarin, frunze de dafin, crengute de rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjită Ziua Recunostintei Turcia, Curcan de Ziua Recunostintei prăjit/fiert, și Numărătoarea Inversă # 6 Prăjită Ziua Recunostintei Curcan, Felul Meu.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: sac de saramură sau oală foarte mare
Scoateți curcanul din ambalaj și îndepărtați pungile din interior care țin gâtul și mănușile. Clătiți-le și puneți-le într-o pungă de plastic în frigider; veți avea nevoie de ele pentru sos. Clătiți bine curcanul cu apă rece.
Așezați curcanul într-o pungă sau oală mare.
Se toarnă saramura mea preferată de curcan și se pune la frigider timp de 16 până la 18 ore, astfel încât saramura să-și poată face magia.
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
După ce curcanul s-a sărat, scoateți-l din punga de saramură și clătiți bine curcanul din nou în interior și în exterior. Înmuiați curcanul în apă rece timp de 15 minute, apoi clătiți din nou și uscați.
Strângeți pasărea sau trageți picioarele și aripile oricum doriți. Apoi așezați pasărea, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie mare. Acoperiți întreaga tigaie, tentând pasărea, cu folie grea, astfel încât să fie bine sigilată.
Se introduce la cuptor și se prăjește curcanul aproximativ 10 minute pe kilogram. (Deci, pentru un curcan de 20 de kilograme, prăjiți-l la 275 de grade pentru aproximativ 3 1/2 ore. Pentru un curcan de 15 kilograme, prăjiți-l timp de 2 1/2 ore.) Notă: va fi încă mai mult timp de gătit după aceasta, dar va fi la o temperatură diferită.
Când este timpul să scoateți curcanul din cuptor, amestecați împreună untul, rozmarinul și fâșiile de coajă de portocală.
Scoateți curcanul din cuptor și creșteți temperatura la 375 grade F.
Scoateți folia și puneți-o deoparte. (Puneți umplutura în pasăre dacă doriți în acest moment.) Frecați amestecul de unt pe toată pielea curcanului, ajungând în crăpături. Introduceți un termometru pentru carne în coapsă, lângă articulația șoldului.
Așezați curcanul, neacoperit, înapoi în cuptor. Continuați să prăjiți curcanul, ungând / perindând cu sucurile din tigaie la fiecare 30 de minute până când termometrul înregistrează 165 de grade F și până când sucurile nu mai sunt roz. Acest lucru ar putea dura încă 1 1/2 până la 2 1/2 ore, în funcție de dimensiunea păsării.
Scoateți din cuptor și acoperiți ușor cu folie până când sunteți gata să sculptați.
Combinați apa, cidrul, zahărul brun, sarea, boabele de piper, frunzele de dafin, usturoiul, fâșiile portocalii și frunzele de rozmarin într-o oală mare. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul. Aduceți la fierbere, apoi opriți focul și acoperiți. Se lasă să se răcească complet, apoi se pune în frigider pentru a se răci.