Prăjitură cu pandișpan de Paște cu ciocolată

Prăjitura cu pandișpan de Paște cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție conține 187 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Această rețetă de la Allrecipes necesită pudră de cacao, zahăr, amidon de cartofi și cafea tare. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Prăjitură cu pandișpan cu ciocolată de Paște , Prăjitură cu pandișpan de Paște cu cacao și Prăjitură cu pandișpan de Paște cu mere .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Pulverizați o tigaie tubulară de 10 inchi cu spray de gătit.
Cerneți prăjitura matzo cu amidon de cartofi într-un castron; pus deoparte.
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mare și bateți cu un mixer electric la viteză medie până la lumină, aproximativ 3 minute.
Bateți încet 1 cană de zahăr în gălbenușurile de ou; bateți în continuare până când amestecul este gros și palid, încă aproximativ 5 minute. Bateți pudra de cacao în amestecul de gălbenușuri de ou până când se combină bine.
Bate albusurile spuma cu un mixer electric prevazut cu batatoare curate intr-un castron separat pana devine spuma. Bateți treptat 1/2 cană de zahăr și continuați să bateți până când albușurile țin vârfuri tari.
Amestecați ușor amestecul de făină de prăjitură matzo și cafeaua în amestecul de gălbenuș de ou-cacao.
Îndoiți ușor 1/3 din albușuri în aluat, păstrând cât mai mult volum posibil. Încorporați albușurile rămase, amestecând doar până când nu mai rămân dungi albe. Amesteca usor nucile tocate.
Turnați aluatul uniform în tava tubulară pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus a prăjiturii prezintă mici crăpături și se ridică înapoi când este apăsată ușor, aproximativ 45 de minute.
Treceți un cuțit pe părțile laterale ale prăjiturii pentru a se desprinde din tavă. Răsturnează tortul pe un grătar pentru a se răci.