Prăjituri de ciocolată dulce-amăruie cu cremă Espresso
Prăjiturile de ciocolată dulce-amăruie cu cremă Espresso ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 205 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vanilie, praf de espresso instant, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Prăjituri de ciocolată dulce-amăruie cu cremă Espresso, Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, și Prăjituri de ciocolată topită dulce-amăruie cu înghețată de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F și cupele de brioșă cu unt Generos.
Topiți ciocolata și untul într-un castron metalic așezat peste o tigaie cu apă care abia fierbe, amestecând până se omogenizează.
Scoateți vasul de pe foc și adăugați zahăr brun și vanilie, amestecând până se omogenizează.
Adăugați făină și sare, șoptind până se combină, apoi adăugați ouă câte 1, șoptind după fiecare adăugare.
Împărțiți aluatul între căni de briose și coaceți în mijlocul cuptorului până când un tester iese cu firimituri aderente, 12 până la 15 minute. Răsturnați prăjiturile pe un raft și răciți 5 minute.
Bateți smântâna cu pudră de espresso și zahăr într-un castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide.
Serviți 6 prăjituri acoperite cu smântână.
* Amestecul de unt de ciocolată poate fi topit într-un vas de sticlă într-un cuptor cu microunde la 50% putere 4 până la 5 minute. Se amestecă până se omogenizează înainte de a adăuga zahăr brun și vanilie. * Dacă nu găsiți pudră instant-espresso pentru cremă, puteți înlocui 2 lingurițe de granule sau pulbere de cafea instant.
Bateți cafeaua instant în smântână și lăsați să stea 5 minute (pentru a se dizolva) înainte de a bate.