Provensal Seafood Bisque

Provensal Seafood Bisque
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, provensal fructe de mare Bisque ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 3,85 USD pe porție. O porție conține 268 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime. 292 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de slănină, coajă de portocală, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Placinta Provensala Cu Fructe De Mare, Tocană Provensală De Fructe De Mare # SundaySupper, și Fructe De Mare Bisque.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina: gatiti slanina la foc mediu intr-o oala de 6 pana la 8 litri pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți slănina din oală cu o lingură cu fante. Puneți deoparte pe un prosop de hârtie pentru a-l folosi pentru garnitură mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Gatiti ceapa, telina, morcovul: cresteti focul la mediu si adaugati ceapa, telina si morcovul. Gatiti 3-4 minute, amestecand des, pana cand ceapa este translucida. Nu maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Presărați puțină sare peste tot în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați peștele, roșiile și usturoiul și gătiți încă 2-3 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Adăugați coaja de portocală, cayenne și șofran, apoi adăugați stocul de crustacee sau orice alt stoc pe care îl utilizați. Într-un vârf, puteți folosi chiar și pui sau legume, dar aroma supei va fi diferită. Fierbeți acest lucru ușor – nu lăsați-l să fiarbă-timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
CrustaceeCrustacee
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
șofranșofran
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
7
Pur și simplu supa: pregătiți o altă oală. Umpleți un blender o treime din drum cu supa și amestecați-l la înălțime (începând de la scăzut, apoi crescând la mare) timp de 1 minut sau până când este bine purificat. Lucrați în loturi pentru a purifica restul supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se toarnă supa purificată în vasul curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Pune supa la foc mediu-mic și adaugă smântâna. Se amestecă bine și se gustă sarea, adăugând dacă este necesar. Nu lăsați acest lucru să fiarbă! Sau s-ar putea rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Budincă De Lămâie (de Mărimea Unei Gustări) (95 G Fiecare)2 Căni De Budincă De Lămâie (de Mărimea Unei Gustări) (95 G Fiecare)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
2
Serviți garnisit cu bucăți de slănină sau frunze de mărar și alături de niște pâine crustă. Un trandafir uscat sau un vin roșu deschis ar merge bine cu asta; aș sugera un Beaujolais sau un Pinot Noir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Sos TeriakyiSos Teriakyi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista