Produse de patiserie cu sparanghel și parmezan
Produsele de patiserie cu sparanghel și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 708 calorii. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suliță de sparanghel, parmezan, busuioc și coajă de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Parmezan Sparanghel, Sparanghel Parmezan, și Parmezan Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Se amestecă mascarpone cu parmezanul, busuiocul și coaja de lămâie, apoi se condimentează.
Ridicați patiseria pe 2 tăvi, apoi marcați în jurul marginilor fiecărei bucăți pentru a face o margine subțire.
Răspândiți amestecul de brânză în interiorul granițelor.
Aruncați sparanghelul în ulei, apoi aranjați mănunchiurile deasupra produselor de patiserie (acestea pot fi stivuite puțin pentru înălțime).
Coaceți produsele de patiserie timp de 20-25 de minute până devin aurii, apoi serviți cald acoperit cu frunzele de salată îmbrăcate și câteva așchii de parmezan.