Porumb proaspăt cu creveți și roșii Cherry

Porumbul proaspăt cu creveți și roșii Cherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 304 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă verde, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orecchiette cu roșii Cherry uscate la soare și proaspete, Paste La Cuptor Cu Roșii Cherry + Naut Proaspăt, și Porumb proaspăt-roșii și busuioc.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu.
Adăugați porumb și gătiți, acoperit, 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați creveți și gătiți doar până când creveții devin roz, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mare. Se lasă să se răcească ușor.
Bateti impreuna restul de lingura de ulei cu suc de lamaie si otet; și sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Stropiți peste porumb și creveți și aruncați cu roșii, scallions și frunze de coriandru.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.