Porumb la grătar cu arțar și Chipotle

Porumb la grătar cu arțar și Chipotle
Porumb la gratar cu arțar și Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 515 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sirop de arțar de gradul b, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb la grătar pe știulete cu glazură de arțar-Chipotle, Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe crupe Gouda afumate, și Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe crupe Gouda afumate.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Îndepărtați cojile exterioare de pe porumb fără a le îndepărta efectiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
3
Îndepărtați firele mătăsoase interioare, apoi înfășurați coaja exterioară înapoi în jurul urechii. Înmuiați urechile în apă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Într-o cratiță mică, combinați siropul de arțar, untul, ardeii iute și usturoiul și condimentați cu sare și piper. Se lasă să fiarbă la foc mediu timp de aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se scoate de pe foc și se menține cald.
6
Preîncălziți un grătar la foc mediu. Grătați porumbul, întorcându-se ocazional, până când sâmburii sunt ușor carbonizați, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
7
Ungeți cu untul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArțarUnt De Arțar
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista