Porumb cremos cu arpagic

Porumb cremos cu arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cremos cu arpagic. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 96 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 133 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare kosher, porumb urechi, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Porumb cremos cu arpagic, Porumb cremos cu arpagic, și Pudră cremoasă de porumb cu Pancettan și arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lucrând peste un castron puțin adânc, tăiați boabele de porumb, apoi răzuiți fiecare știulet cu un cuțit pentru a extrage sucul. Aruncați știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Pur și simplu 2 cupe de sâmburi, rezervând restul și tot sucul într-un robot de bucătărie 2 minute, răzuind părțile laterale. Forțați printr-o sită fină într-un castron și aruncați solidele. Se amestecă sare, amidon de porumb și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
SitaSita
BolBol
3
Gatiti ceapa in unt intr-o cratita la foc moderat, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați sâmburi rezervate și apă și fierbeți rapid, acoperit, amestecând ocazional, până când porumbul este crocant-fraged, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
5
Se amestecă din nou porumbul pur și simplu, apoi se amestecă în sâmburi. Se aduce la fierbere, amestecând și se fierbe, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. (Dacă se dorește, subțire cu apă.) Se condimentează cu piper și se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
PiperPiper
ApăApă
PorumbPorumb
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista