Porumb cremos cu arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cremos cu arpagic. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 96 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 133 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare kosher, porumb urechi, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Porumb cremos cu arpagic, Porumb cremos cu arpagic, și Pudră cremoasă de porumb cu Pancettan și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând peste un castron puțin adânc, tăiați boabele de porumb, apoi răzuiți fiecare știulet cu un cuțit pentru a extrage sucul. Aruncați știuleții.
Pur și simplu 2 cupe de sâmburi, rezervând restul și tot sucul într-un robot de bucătărie 2 minute, răzuind părțile laterale. Forțați printr-o sită fină într-un castron și aruncați solidele. Se amestecă sare, amidon de porumb și zahăr.
Gatiti ceapa in unt intr-o cratita la foc moderat, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Adăugați sâmburi rezervate și apă și fierbeți rapid, acoperit, amestecând ocazional, până când porumbul este crocant-fraged, 4 până la 5 minute.
Se amestecă din nou porumbul pur și simplu, apoi se amestecă în sâmburi. Se aduce la fierbere, amestecând și se fierbe, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. (Dacă se dorește, subțire cu apă.) Se condimentează cu piper și se amestecă arpagicul.