Portocale Caramelizate Italiene

Portocalele caramelizate italiene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 213 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ananas caramelizat și portocale în port cu miere, Portocale, Ceapă Roșie Caramelizată Și Spanac Pentru Bebeluși În Vi Balsamic, și Portocale, ceapă roșie caramelizată și spanac cu vinetă balsamică.
Instrucțiuni
Grătați portocalele pentru a egala 2 lingurițe de coajă rasă; puneți coaja deoparte.
Îndepărtați și aruncați miezul alb; separați în secțiuni.
Așezați secțiunile portocalii într-un vas de servire rezistent la căldură; deoparte.
Gatiti zaharul, 1/4 cana de apa si siropul de porumb intr-o cratita grea la foc mediu, amestecand des pana se dizolva zaharul.
Creșteți căldura la mediu și aduceți amestecul la fierbere. Se fierbe, fără agitare, 8 până la 12 minute sau până când siropul are o culoare aurie-chihlimbar palidă. Amestecați cu grijă sucul de portocale, sucul de lămâie și coaja de portocale. (
Amestecul se va întări.) Gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana cand amestecul revine la consistenta lichida.
Se ia de pe foc și se toarnă imediat sirop fierbinte peste secțiunile portocalii.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă lichiorul. Acoperiți și răciți 8 ore. Amestecați ușor portocalele înainte de servire.