Portocale Caramelizate Italiene

Portocale Caramelizate Italiene
Portocalele caramelizate italiene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 213 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ananas caramelizat și portocale în port cu miere, Portocale, Ceapă Roșie Caramelizată Și Spanac Pentru Bebeluși În Vi Balsamic, și Portocale, ceapă roșie caramelizată și spanac cu vinetă balsamică.

Instrucțiuni

1
Grătați portocalele pentru a egala 2 lingurițe de coajă rasă; puneți coaja deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Cojiți portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3
Îndepărtați și aruncați miezul alb; separați în secțiuni.
4
Așezați secțiunile portocalii într-un vas de servire rezistent la căldură; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Gatiti zaharul, 1/4 cana de apa si siropul de porumb intr-o cratita grea la foc mediu, amestecand des pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Creșteți căldura la mediu și aduceți amestecul la fierbere. Se fierbe, fără agitare, 8 până la 12 minute sau până când siropul are o culoare aurie-chihlimbar palidă. Amestecați cu grijă sucul de portocale, sucul de lămâie și coaja de portocale. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Amestecul se va întări.) Gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana cand amestecul revine la consistenta lichida.
8
Se ia de pe foc și se toarnă imediat sirop fierbinte peste secțiunile portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
9
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă lichiorul. Acoperiți și răciți 8 ore. Amestecați ușor portocalele înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista