Portobello Parmesan

Portobello Parmesan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Portobello Parmesan. O porție conține 406 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Portobello Ciuperci Parmezan, Parmezan Portobello Orzo, și Ciuperci Portobello umplute cu parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 9 pe 13 inci. Răzuiți branhiile portobellos cu o lingură, apoi înjumătățiți ciupercile pe orizontală pentru a face 6 runde subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați fulgii de ardei roșu și usturoiul; gatiti 1 minut. Reduceți focul la minim, adăugați roșiile și busuiocul și gătiți până când usturoiul este moale, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Se transferă într-un robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Combinați panko, 1/2 cană parmezan, 1 lingură pătrunjel, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un bol superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Bateti ouale si 2 linguri de apa rece intr-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Puneți făina într-un al treilea bol. Dragați ciupercile în făină, scuturând excesul. Scufundați ouăle și apoi în amestecul panko, apăsând pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Încălziți uleiul de arahide de 1/2 inch într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, prăjiți ciupercile până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
10
Întindeți un strat de sos de roșii în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Adăugați ciupercile prăjite, apoi acoperiți cu sosul de roșii rămas. Se acoperă cu mozzarella și restul de 1/2 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Se presară cu restul de 1 lingură de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
14
Fotografie realizată de Andrew McCaul
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista