Popcorn Protein

Popcorn Protein
Protein Popcorn este o rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană, cu 10 porții. O porție conține 369 de calorii, 7 g de proteine și 19 g de grăsimi. Pentru 77 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Dacă aveți la îndemână unt de arahide, zahăr, extract de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 31%. Floricele de ciocolată albă cu proteine + condiment de dovleac pentru gustări mai sănătoase {Super Simplu}, floricele de porumb cu șampanie, caramel și șuncă, trufe, floricele parmezan, și bile de porumb: biluțele de floricele de arțar, nuci, sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți siropul de porumb, mierea și zahărul la fiert într-o cratiță; se fierbe la fiert timp de 2 minute. Luați imediat de pe foc și amestecați untul de arahide și vanilia în amestecul de sirop până când untul de arahide s-a topit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Prăjitură Cu Mâncare De înger în Formă De PâinePrăjitură Cu Mâncare De înger în Formă De Pâine
1 Sticlă (12-1/2 Uncii) Topping De înghețată Caramel1 Sticlă (12-1/2 Uncii) Topping De înghețată Caramel
3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
Stropire Extract De VanilieStropire Extract De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar
2
Turnați floricelele de porumb într-un castron mare; se toarnă sosul peste floricele de porumb și se amestecă până se îmbracă uniform. Se lasă să se răcească complet și se rupe în bucăți pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
(rezerva De Chipotles)(rezerva De Chipotles)
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista