Ponzu somon la grătar cu cuscus de sfeclă aurie

Ponzu somon la grătar cu cuscus de sfeclă aurie
Ponzu somon la grătar cu cuscus de sfeclă de aur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.2 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 494 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă din rețetele mele necesită file de somon, șalotă, piper și sare. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 85%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, Somonul la grătar al lui Takashi Yagihashi și Somen răcit cu sos Ponzu, și Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Pentru a pregăti cuscusul, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CuscusCuscus
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șalotă și sfeclă; saut 5 minute sau până când șalotele sunt fragede și abia încep să se rumenească. Se amestecă cuscusul; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SfeclăSfeclă
4
Adăugați apă și sare; acoperiți și fierbeți 8 minute sau până când cuscusul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
SareSare
5
Se ia de pe foc; se amestecă spanacul. Aruncați ușor până când se combină și spanacul se ofilește. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
6
Pentru a pregăti sosul, combinați sucul de portocale și următoarele 6 ingrediente (prin ardei roșu) într-o cratiță mică, amestecând bine cu un tel; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ardei RoșuArdei Roșu
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
7
Pentru a pregăti pește, periați părțile tăiate ale fileurilor cu 1/4 cană de sos; așezați, cu pielea în sus, pe grătar acoperit cu spray de gătit. Somon la grătar, cu pielea în sus, 2 minute. Întoarceți fileurile de somon; periați cu restul de 1/4 cană de sos. Grătiți 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau cu gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Spray De GătitSpray De Gătit
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Serviți cu cuscus și pene de var, dacă doriți.Somonul sălbatic din Alaska este în sezon în această perioadă a anului și îl puteți găsi în supermarketuri și piețe de pește din toată țara. Aroma sa bogată merită să plătească un pic mai mult. Sosul ponzu poate fi preparat cu o zi înainte și refrigerat. Sfecla aurie adaugă dulceață și culoare frumoasă, dar nu se pătează ca sfecla roșie. Cuscusul israelian are boabe minunate asemănătoare perlelor, care sunt mult mai mari decât cuscusul obișnuit. Folosiți cuscus obișnuit dacă nu găsiți israelian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus IsraelianCuscus Israelian
Sfeclă De AurSfeclă De Aur
Pană De VarPană De Var
Sos PonzuSos Ponzu
Sfeclă RoșieSfeclă Roșie
CuscusCuscus
BoabeBoabe
SomonSomon
PeștePește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Revista