Plăcintă Răcoritoare Cu Lămâie

Plăcintă Răcoritoare Cu Lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 333 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sucul de lămâie, frunzele de mentă și fâșiile de coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cremă Răcoritoare De Lămâie, Sparanghel Răcoritor De Lămâie, și Desert Răcoritor Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați laptele, sucul de lămâie, coaja de lămâie rasă și colorantul alimentar, dacă doriți; Se amestecă până se omogenizează (amestecul va începe să se îngroașe). Îndoiți în topping biciuit; lingură în crustă. Se răcește până este gata de servit. Dacă doriți, garnisiți cu frunze de mentă și fâșii de coajă de lămâie. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista