Plăcintă răcită cu Lime-nucă de cocos cu crustă de Macadamia-nucă de cocos
Plăcintă răcită cu Lime-nucă de cocos cu crustă de Macadamia-nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cremă de nucă de cocos, coajă de tei, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cheesecake cu nucă de cocos cu crustă de nuci de Macadamia, Cookie-uri de nucă de cocos, Lime și Macadamia, și Macadamia-Batoane De Tei De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 350 F. fin se macină cookie-uri și nuci în procesor.
Transferați în castron mediu.
Se amestecă în nucă de cocos.
Se adaugă untul și se amestecă până se omogenizează. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și superioare ale vasului de plăcintă din metal sau sticlă cu diametrul de 9 inci. Acoperiți și înghețați 30 de minute. (Poate fi pregătit cu 1 săptămână înainte. Păstrați înghețat.)
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet.
Bateți primele 4 ingrediente într-o cană de măsurare cu 4 căni sau într-un castron mare pentru a amesteca.
Se toarnă 3 linguri de apă rece într-un castron mic de metal.
Presărați gelatina peste.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Puneți vasul într-o cratiță mică cu apă care abia fierbe; bateți până se dizolvă gelatina, aproximativ 1 minut.
Se amestecă în amestecul de nucă de cocos.
Se toarnă în crustă (umplutura va ajunge la vârful crustei). Se răcește până se fixează, aproximativ 4 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Bateți smântâna și 2 linguri de zahăr pudră într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide.
Transferați în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea. Țeavă în jurul marginii plăcintei. Înmuiați rundele de var în zahăr pudră suplimentar.
Garnisiți plăcinta cu var.