Plăcintă răcită cu Lime-nucă de cocos cu crustă de Macadamia-nucă de cocos

Plăcintă răcită cu Lime-nucă de cocos cu crustă de Macadamia-nucă de cocos
Plăcintă răcită cu Lime-nucă de cocos cu crustă de Macadamia-nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cremă de nucă de cocos, coajă de tei, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cheesecake cu nucă de cocos cu crustă de nuci de Macadamia, Cookie-uri de nucă de cocos, Lime și Macadamia, și Macadamia-Batoane De Tei De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. fin se macină cookie-uri și nuci în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
4
Se adaugă untul și se amestecă până se omogenizează. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și superioare ale vasului de plăcintă din metal sau sticlă cu diametrul de 9 inci. Acoperiți și înghețați 30 de minute. (Poate fi pregătit cu 1 săptămână înainte. Păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
5
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți primele 4 ingrediente într-o cană de măsurare cu 4 căni sau într-un castron mare pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă 3 linguri de apă rece într-un castron mic de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
4
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Puneți vasul într-o cratiță mică cu apă care abia fierbe; bateți până se dizolvă gelatina, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
5
Se amestecă în amestecul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă în crustă (umplutura va ajunge la vârful crustei). Se răcește până se fixează, aproximativ 4 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Bateți smântâna și 2 linguri de zahăr pudră într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Transferați în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea. Țeavă în jurul marginii plăcintei. Înmuiați rundele de var în zahăr pudră suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VarVar
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
9
Garnisiți plăcinta cu var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarVar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista