Plăcintă Proaspătă Cu Rubarbă
Placinta proaspata de rubarba ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Fermă Proaspătă: Plăcintă Cu Portocale-Rubarbă, și Proaspete Căpșuni-Rubarbă Prost pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Combinați zahărul și făina.
Presărați 1/4 din ea peste patiserie în farfurie. Heap rubarbă peste acest amestec.
Se presară cu zahăr și făină rămase. Punct cu bucăți mici de unt. Acoperiți cu crusta superioară.
Așezați plăcinta pe cel mai mic raft în cuptor.
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți timp de 40 până la 45 de minute.