Plăcintă de păstor Vegetarian I

Plăcintă de păstor Vegetarian I
Plăcinta Păstorului Vegetarian I este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 378 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ciuperci, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcinta Păstorului Vegetarian II, și Plăcintă de păstor Vegetarian.

Instrucțiuni

1
Fierbeți ușor cartofii într-o oală mare cu apă timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și reveniți la oală. Mash cartofi cu 2 linguri de unt sau margarina, 3/4 linguriță de sare, și 1/2 cana de lapte până la destul de buna. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Într-o cratiță, aduceți la fierbere 1 1/2 căni de apă cu 1/2 linguriță de sare. Se amestecă în kasha. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KashaKasha
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați 1 1/2 căni mai multă apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați bulgur, acoperiți și îndepărtați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
6
Lăsați să stea 10 minute.
7
Într-o cratiță mare, topiți restul de 2 linguri de unt sau margarină la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Adăugați ceapa, usturoiul și morcovii; sotati pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați ciuperci; gătiți și amestecați timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
10
Presărați făina peste legume; amestecați constant timp de 2 minute sau până când făina începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
11
Turnați restul de 1 1/2 căni de lapte peste legume și creșteți căldura la mare. Se amestecă cu un bici până când sosul este neted. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă porumbul, 1/4 linguriță de sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Se amestecă împreună amestecul de legume și amestecul de kasha într-un castron mare. Puneți o lingură într-o tigaie cu unt de 10 inci și neteziți cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
KashaKasha
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Întindeți piureul de cartofi deasupra, lăsând o suprafață neuniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Ardei ArbolArdei Arbol
14
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Garnisiți cu pătrunjelul tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista