Reteta Placinta ciobanului de pui este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. Acest fel principal are 446 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de rozmarin, cartofi, boabe de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui.
Instrucțiuni
1
Tăiați capul de usturoi în jumătate și stropiți cu ulei de măsline. Înfășurați în folie și coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
2
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Curățați, tocați și fierbeți cartofii până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
4
Scurgeți, apoi zdrobiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Adăugați untul, laptele și usturoiul prăjit și amestecați. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Prăjit
Unt
Lapte
6
Aranjați puiul uniform în fundul unei caserole, apoi presărați condimente, apoi acoperiți ardeii, porumbul și toată brânza, cu excepția a 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ardei
Brânză
Condimente
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
7
Întindeți piureul de cartofi deasupra, sigilând totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
9
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 de minute sau până se rumenesc în jurul marginilor.