Plăcintă De Căpșuni De Modă Veche
Plăcinta de căpșuni de modă veche necesită în jur 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de topping bătut, gelatină de căpșuni, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Shortcake De Căpșuni De Modă Veche, Shortcake De Căpșuni De Modă Veche, și Shortcake de căpșuni de modă veche.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, desfaceți patiseria.
Transfer la un 9-in. placă de plăcintă. Tăiați patiseria la 1/2 in. dincolo de marginea plăcii; marginile flautului. Tapetați patiseria neîmpărțită cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Se coace la 450 de calorii timp de 8 minute.
Îndepărtați folia; coaceți cu 5-7 minute mai mult sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-o cratiță mică, combinați amestecul de budincă, apa și sucul de lămâie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere. Gatiti si amestecati 1-2 minute mai mult sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; pune deoparte.
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă treptat budinca. Se acoperă și se dă la frigider timp de 30 de minute sau până se îngroașă. Îndoiți căpșunile feliate.
Pentru topping, într-un alt castron, bateți crema de brânză, 1/2 cană de topping bătut și vanilie până se omogenizează. Îndoiți restul de topping biciuit.
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți un vârf de stea mediu. Umpleți cu topping. Pipe topping în jurul marginilor de plăcintă; garnisiti cu căpșuni întregi. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.